vt-profil-blue-header


Profil

Projektledelse i teknologivirksomheder

VapourTech ApS blev i år 2001 etableret af svagstrømsingeniør Lars G. Dokkedahl som en teknologivirksomhed til udvikling af en unik og patenteret produktionsteknologi til lodning af SMD elektronik efter princippet kaldet dampfase lodning, hvorfra firmanavnet Vapour Phase Technology ApS eller forkortet VapourTech ApS udspringer.

 

VapourTech er i dag et konsulenthus, som professionelt og effektivt bidrager med projektledelses-kompetencer fra konceptudvikling til færdigt produkt. Projektledelse er i dag vores primære ydelse, og vi varetager loyalt og dedikeret vore kunders interesser igennem hele projektforløbet.

 

VapourTech har siden år 2008 udelukkende arbejdet med eksterne konsulentopgaver og har bidraget med kompetencer på tværs af brancher. Vi har ledet unikke udviklings-, effektiviserings- og optimeringsløsninger indenfor mange teknologivirksomheder.

Vi er specialister med ingeniørbaggrund og overbyggede projektlederuddannelser via EBA, Prince2 eller IPMA certificering og har mange års praktisk projektledererfaring med udviklingsprojekter, effektivisering og Six Sigma pålidelighedsdesign, samt FMEA risikovurdering.

 

Vi løser opgaver for en række af de største virksomheder i Danmark, f.eks. Vestas Wind Systems A/S, Coloplast A/S, Linak A/S, B&O Medicom A/S, Danfoss A/S, Mærsk Olie og Gas A/S og DONG Energy A/S. Vores arbejdstilgang som konsulenter er, at være en integreret medarbejder hos kunden.

Let’s innovate the technology